Kalenderkort 2009

Nu börjar det närma sig slutet på den här kalendern, såååå skönt att jag äntligen får ge den till mina föräldrar! Hoppas bara att de kommer att tycka om den!

Fick sån energi ikväll att scrappa efter att jag och dottern varit på gospelkonsert i stadskyrkan. Hennes bästis är med i en av körerna (ca. 200 medl!!!) som var med. Helt underbart att både få lyssna till underbar svängig musik och att både få sjunga och dansa! 🙂 Några kändisar var allt med, Lollo & Sephide från Idol, Frank Ådahl (som är härifrån), Malcolm Chambers och en pastor Chris Harris från Chicago, en underbar människa med glimten i ögat och en otrolig karisma.

Den här layouten föreställer vår dotter som hunnit bli hela 16 år, tänk vad fort tiden går! Kortet är taget när vi nyss hade kommit hem från skolavslutningen i Juni-08 då hon gick ut 9:an. Hoppas att ni kan tyda mina kråkfötter på journalingen! 🙂  Blommorna och cirkeln runt den ena blomman är Stämpelgledes Grunge collection och journalingstämpeln är  Autumn Leaves clearstamp, den andra under journalingen är Technique Tuesdays som jag stämplat två gånger.

                                                November 2009

almanacka-november-2009-elin-bla-rosagron

TACK för att ni ännu en gång ville kika på ett av mina kalenderkort, lovar, den är snart färdig! 😉

Ha en underbar söndag på er allihop!!!

Kramis Susanne!

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Lena B E
    Feb 01, 2009 @ 13:38:15

    Wow supersnygg kalender sida!! Vilka vackra ögon din dotter har!! Jaadu, tiden går så otroligt fort!! Iband tycker jag att syrrans ungar (ja ungar å ungar dom är ju nästan lika gamla som mej) hinner i kapp mej, det skiljer bara 7 & 9 år mellan oss. Visst är gospel underbart!! gillar det jättemycket!! Vad kul det lät med konserten!! Dansa i kyrkan??!! Får man det? Men mycket har ju ändrats i kyrkans ”värld” också, det är inte lika stelt som förr. & det är ju bra!! Kramar från din vän

  2. Lilla pyssel Inger
    Feb 01, 2009 @ 17:23:25

    Hej där min vän:) Helt kanon, SUPER SNYGG som Lena säger och din dotter är helt förtjusande Susanne du måste vara en mycket stolt mamma:)
    TACK TACK TACK SNÄLLA goa underbara du för alla fina ord åter igen om min alster du är VÄRKLIGEN en trogen vän å man blir så GLAD å inspirerad att göra massor massor mer när man får sådan fin respons:)
    Å blev så avis på ditt besök på gospel konserten forstår att du har haft det hur kul som helst. Jag älskar musik och jag älskar att dansa men det har inte blivet något av det alls på mycket länge får ta igen det sen eller hur:)
    Vad GLAD jag blir att du blev glad över att jag mailande mitt vintage papper till dig men när man har en sådan god vän så vill man jo bjuda på det man kan bjuda på eller hur gumman du är värd det annars så hade jag inte mailat dig alls!!!
    Vi hade trevliga vänner på middag i går jag hade jättetrevligt och vi har inte träffats på flera månader då jag har varit så mycket sjuk så det var mysigt men märker att det mista lilla tar fortfarande mycket kräftor av mig å jag blir fort sliten, trött och ork lös så i dag har det inte varit mycket liv i mig men det var det värt:)
    Önskar dig en underbar söndag eftermiddag och kväll å ta hand om dig själv min vän, tänker på dig massor massor med kramis från din vän lilla Inger:)

Lämna en kommentar