Blogcandy & Hårmodell!

                                                       Hej på Er!

Har blivit glest med inlägg här den senaste tiden, har varit fullt upp denna vecka med dottern’s tandoperation i Sundsvall i måndags och på tisdagen var det föreläsning i Umeå. Körde ungefär 55 mil på två dagar, kanske inte låter så mycket men för mig är det mycket som i vanliga fall bara kör småsvängar varje dag. Med den värk som jag har så blev ju inte det bättre av all bilkörning och oro så på onsdagen var jag helt nere för räkning, sov hela eftermiddagen.

På torsdagkväll var vi på handledarutbildning för dottern’s övningskörning, det var kul och intressant men jobbigt för ryggen och nacken att sitta stilla på en hård och obekväm stol i fyra timmar. Är fortfarande supertrött och min IBS har varit besvärlig idag så det tar energi ur en helt enkelt. Tog med dottern på hennes första körövning idag och hon var så duktig, hittade dragläget på bilen nästan på en gång. När vi skulle träna det i motlut så började den gamla Passaten att koka, så typiskt, men det fixade vi själva, bra va?! En bra kvinna reder sig själv, hehe!!! 😉

Ikväll ska hon iväg på koreografiträning inför mässan här den 21/5, Örnexpo, då hon ska vara hårmodell, så roligt för henne! 🙂 Tror hon fick lite blodad tand efter Cubus modevisning här i vintras. Igår var vi på jakt efter ett par snygga skor som hon ska ha då till den Gothic stil som hon ska ha, inte det allra lättaste precis och inte billigt heller vill jag lova. Sista skoaffären, sista skon hon provade och den sista som fanns kvar i hennes storlek satt som ett smäck, men inte för börsen, hmm!!! Klacken är 8,5 cm och en svart jättesnygg sko (avis!!!) med öppen tå blev det. Fattade inte först att hon skulle kunna gå i dem men när hon provade hemma sen så gick det galant!!! En annan skulle nog ha brutit både armar och ben i dom skorna!!! 😉 haha! Imorrn blir det hårklipp och färgning, bara det inte blir helsvart så är jag nöjd. Ska bli spännande att få se hennes styling!

Har också hittat lite roligt blogcandy som kan vara skoj att delta i, se här bara!

                       Dessa underbara stämplar kan ni hitta HÄR!

                  Stämpelutlottning InkyWings

                           Nästa underbara bloggodis finns HÄR!

                        blogcandy hos Miss Spring

                                  Det sista godiset finns HÄR!
         

    blogcandy-firardax-200-000_38621836

                      Titta vilket fint erbjudande,  HÄR hittar ni det!

                       PRICKIFORM-MAJ--PERS_ST%C3%84MPL

                            Ny signatur

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: