Datakrasch… igen!!!

Hej på er!

Oj, nu var det verkligen längesen jag gjorde ett inlägg sist! Skäms på mig!!! I början av sommaren blev jag både scrap -och blogless så det har inte blivit mycket av någotdera denna sommar. Blev så less på allt vad bloggar heter och dessutom krånglande sådana så jag tyckte det kändes bäst med ett sommaruppehåll. Men nu känns det som att lusten till bloggandet har börjat komma tillbaka men dock så kvarstår krånglet med andra bloggar,då mest blogspot. Vet fler som har problem att t.ex lämna kommentarer mm.  Det är inget problem med att lämna kommentarer hos andra som också använder wordpress men från wordpress till ex. blogspot så är det bara krångel. Ni som använder blogspot, undrar om det går bättre för er att lämna kommentarer hos varandra? Eller har ni också svårigheter med det? Skulle gärna vilja veta det och förhoppningsvis kunna komma på en lösning på problemet. Vill ju gärna lämna avtryck efter mig då jag hälsat på er så ni märker att jag varit där. 🙂

För några dagar sedan kraschade datorn… igen!!! Andra gången nu på två år. Förra gången hann vi precis rädda det mesta på hårddisken men nu vet jag inte om det går, suck. 😦 Tur iaf. att jag alltid köper nytt minneskort till kameran när ett blivit fullt istället för att radera det fulla. Mitt sätt att gardera mig utifall att alla foton skulle försvinna från datorn. Man förlorar ju en massa annat men dock känns fotona viktigast. Nu väntar vi på en vän som ska kika på datorn för att se vad han kan göra så under tiden lånar jag dotter Elin’s laptop så jag kan göra det allra nödvändigaste iaf.  Dock kan jag inte komma åt mina foton så jag kan visa er vad jag fick när jag fyllde år i juni (,ja, jag vet att det är ett bra tag sen…,hehe) men jag kan säga att det var helt underbara kort mm. som landade i postlådan. Vi hade månadsträff i vår scrapförening precis på min födelsedag och då fick jag en helt underbar ask av Pernilla/Pernol med innehåll och en lika underbar liten ”mjölkkanne-ask” av AnnicaH och i den låg det helt underbara blommor som Annica gjort själv. 🙂 Önskar jag kunde visa er allt i detta inlägg men förhoppningsvis blir det nån gång framöver. Har trots scrapblock ändå lyckats få några alster gjorda under sommaren då det varit dåligt väder och på scrapträffar men kan inte visa er dem heller, suck.

För några helger sedan så ordnade jag en scrapträff hemma hos mig med middag, lite gott vin, underbart väder och lika underbart sällskap bestående av AnnicaH, Pernilla/Pernol och en tjej som heter Anette, men hon har ingen blog som jag kan länka till men hon gör jättefina alster och hon är liksom vi andra också med i den lokala scrapföreningen här i Ö-vik. Vi åt, scrappade, skrattade och hade jättekul hela dagen och kvällen! 🙂 Det måste vi göra om tjejer!!!!! Min kamera gick oturligt nog sönder tidigare samma dag så jag har inte några egna foton att visa senare men Anette är också en duktig fotograf och hon tog några foton som jag förhoppningsvis kan visa framöver så ni får se hur roligt vi hade.  Tisdagen samma vecka så fick jag jätteroligt besök över dagen utav min underbara vän LenaBE med sambo Kjell och turligt nog så hade vi månadsträff precis den dagen så Lena följde med mig dit och fick träffa mina vänner och gemensamma blogvänner för första gången, oj vad kul det var. 🙂 Mycket skratt blev det och lite scrap, men vad gör det, huvudsaken att vi hade skoj, för det hade vi verkligen. 🙂 Dock glömde jag kameran hemma så tyvärr finns inget foto av den kvällen.

Under sommaren har jag äntligen fått göra en magnetrtg. av ryggraden vilket visade en hel del, precis som jag misstänkt länge. Ett diskbråck i nacken, en diskutbuktning i bröstryggen och ett diskbråck i ländryggen. Har också pålagringar på de flesta kotorna. Diskbråcken gör att det trycker på nerver som gör att ryggmärgen sväller och därmed gör att jag får en enorm värk, domningar och tappar kraften i armar och ben.

Idag har vi äntligen fått det sista gjort med badrummet så nu är det äntligen färdigt, nästan ett helt år efter att vi upptäckte läckan. Önskar jag kunde visa er foton av det, som jag lovat länge nu.

Vi har inte fått tag i någon annan husvagn ännu men jakten fortsätter så till nästa sommar hoppas vi att vi har en igen.

Ta väl hand om er så hörs vi snart igen!

Kramis! 

Annonser

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kristina i Lillpite
  Aug 27, 2010 @ 06:48:02

  Ja du, en olycka kommer sällan ensam. men nog kan man tycka att det räcker med allt elände.
  När datorn pajar så inser man att den används ganska mycket… Men att kameran går sönder, det var inte bra.
  Tråkigt att höra alla bekymmer med din rygg. Men samtidigt skönt att få veta vad som fattas, så att man får rätt hjälp.
  Nu väntar jag med spänning på att du ska få till din dator, så att vi får se dina fina alster i bloggen…

  Kram // Kikki

 2. Busan
  Aug 27, 2010 @ 17:04:41

  Hej vännen!
  Ville bara titta in till dig och önska en trevlig helg lite snabbt så jag har inte hunnit läsa ditt inlägg… men lovar att så fort jag är lite piggare kommer jag läsa och skriva en ny kommentar till dig för förstår att du har haft det tufft igen… 😦
  Krya på dig så gott du bara kan så länge om du är dålig och ha det så gott du bara kan så hörs vi snart igen. Var rädd om dig! *hjärta*
  Massor med kramar
  Busan

 3. Busan
  Aug 28, 2010 @ 15:52:18

  Hej igen vännen! Nu har jag äntligen fått läst ditt inlägg och det är så roligt att du är tillbaka!!! Men förstår dig att du tröttnade på bloggar och bloggande när det inte fungerar!!! 😦 Ja, jag har ju blogspot men jag har bara märkt ibland att det inte funkar och då är det både till blogspot och wordpress för mig så får se vad andra svarar om hur de har det med kommentarerna.
  Förstår så väl att du har mycket problem från din rygg när det är så här illa på tre ställen… känner så med dig och hoppas så att du kan få någon lindring än om jag vet att det kan var svårt att behandla. Hoppas att sjukvården nu tar det på allvar när de äntligen lyssnat på dig så du fått ordentlig röntgen i alla fall!!!
  Är så glad att du fick så mycket fint när du fyllde och att du hade en så härlig dag både då och när Lena BE hälsade på. Hoppas ni snart kan ha en scrapdag igen.
  Hoppas nu att du slipper mer datorstrul när er dator väl fungerar igen och att den fungerar lääänge för ska bli jättekul att se foton på vad du gjort och allt!!! *hjärta*
  Krya på dig så gott du bara kan och ha det så bra du bara kan så hörs vi snart! *hjärta*
  Massor med krya på dig-kramar
  Busan

 4. Lena. BE
  Aug 29, 2010 @ 17:21:59

  Hej vännen!
  Usch vad tråkigt att du har haft datakrasch igen! 😦
  Liksom Busan så har jag också haft problem med både blogspot och wordpress. Jag har också haft ett annat problem med min dator ett tag, men igen krasch tack och lov, utan med uppkopplingen tror jag, du vet ju vad duktig jag är på datorer ha ha ha. 😀 Det är kattastrof som du vet, jag kan ju ingenting om datorer alls. 😀 Bara skriva på dom. 😉
  Vet ju inte om du kan se vad jag skrivit här och nu, så jag slår en signal till dig nån dag också. Men hur som helst så kommer vi på onsdan om inget oförutsett händer. Vi hämtar upp dig (och ev. Pernol) och sen far vi till Nettan, så du vet om det. Jag frågade Pernol alleles stax innan jag tittade in här så hon har ju såklart inte hunnit svara än, men hon hör nog av sig endera till dig eller mig om hon vill följa med till Nettan.
  Ha det så bra vännen, vi hörs!
  Massor med bautastora kramar till dig från mig, Lena

 5. Pernol
  Okt 01, 2010 @ 05:26:20

  Hej vännen! Jag skulle precis ge dig en award men såg att du inte tar emot sådana. Ja, ja du får den ändå.

  kramis Pernilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: